Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lady Dior

Door Tiany op 11.11.2008

marion02

Franch beauty Marion Cotillard (ook wel bekend als de schone die een Oscar won voor haar rol als Edith Piaf in de film "La Vie en Rose") is de nieuwe spokesperson voor Dior. En jawel, wij vinden dit geweldig! Deze elegante Franse verschijning zal zeer binnenkort overal prijken als het gezicht van de Lady Dior campagne S/S 2009. Vier beelden van Miss Marion zullen op ons afgevuurd worden vanaf Januari en wij hebben voor de fashion addicts onder jullie al een preview. Enjoy it!

lady_dior_500x375

marion_01

Nog even in de sfeer blijven van reclame campagnes...Claudia Schiffer blijft ook in het voorjaar van 2009 scoren. De Duitse schone heeft namelijk een deal met Yves Saint Laurent weten te strikken...Dat betekent move over Naomi Campell (momenteel te zien in de YSL campagnes) en kassa kassa La Schiffer...some girls just do have it all hé ;o) En ohhh my god, vers van de "heard it through the grapevine" pers is het nieuws dat Material Divorcée Madonna het gezicht wordt van de Louis Vuitton SS 09 campagne....we houden je op de hoogte van zodra de insiders meer lossen.

page loaded