Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aftellen voor Comme des Garçons bij H&M

Door Angelique op 11.11.2008

h_m_comme_des_garçons_II_220x198_Ih_m_comme_des_garçons_220x198

Tik tak, tik tak, nog 2 keer slapen en we kunnen richting H&M spurten om eindelijk de collectie van Rei Kawakubo's Comme des Garçons te voelen, te ruiken en vooral aan te trekken. De collectie hangt bij ons in de rekken vanaf donderdag 13 november. Let wel, deze designercollectie kan je niet in alle H&M's kopen.

Dit zijn de H&M Comme des Garçon adressen per stad
Antwerpen : De Meir 89-97
Brugge : Steenstraat 80
Brussel : Elsensesteenweg 15-19 | Nieuwstraat 17-21 | Woluwe Shopping Center
Gent : Veldstraat 23-27
Luik : Ilot St. Michel
Wijnegem : Shopping Center

Afgelopen zaterdag is de collectie voor het eerst over de toonbank gegaan in Tokio en het was een super grote stormloop. Sommige Comme des Garçons fans stonden al 3 dagen te wachten, om als eerste de collectie te kunnen kopen in de gloednieuwe Harajuku H&M.

Veel succes als je donderdag richting H&M trekt & move over want Belmodo.tv zal er ook in overdrive aanwezig zijn wink en bij deze al een voorsmaakje van de Tokio waanzin! Op TIANY.TV zie je het Tokio verslag = loss gehen : check it out !

hmjapanopening

page loaded