Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The artist formerly known as Beyonce

Door Tiany op 10.11.2008

Wat is dat toch met Beyonce, eerst wil ze verder gaan door het leven als Sasha Fierce en vervolgens gaat ze voor de ene catwalk look na de andere. Tijdens de MTV European Music Video Awards verscheen ze ten tonele in een jurkje van Gareth Pugh, dat zowat elke kronkel in haar lijf accentueerde (waar zeker niets mis mee is) en op de World Music Awards in Monte Carlo droeg ze een outfitje van Alexander Mcqueen. Best leuk om te zien al heb ik de diva liever in een wulps jurkje dan in een gilet, hemd en broek...Wel toegeven dat het militair-achtig giletje van Mcqueen echt een toppertje is en hopelijk vinden we binnenkort iets goedkopere derivaten in de mainstream shops.    

beyonce_02beyonce_220x350

page loaded