Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Alert

Door Tiany op 09.11.2008

Ohhhh My God! Het is eindelijk zover...de langverwachte collectie Acne jeans by Lanvin has hit the stores. Topdagen dus voor de die-hard fashionista's die houden van exclusieve mini collecties tussen -weliswaar een niet voor de handliggend duo- het Zweedse Acne en het Franse modehuis Lanvin. Deze geweldige 40 tellende stuks collectie is volledig gemaakt in jeans en bestaat uiteraard uit broeken maar ook corsetjurken, blouses en trenchcoats. Aan de heren werd uiteraard ook gedacht en Lanvin zorgde zelfs voor oorbellen, kettingen, sandalen en vlinderdasjes in jawel....jeans! Mijn mode hartje begint is alvast sneller beginnen slaan, helaas is het nog even wachten tot mijn portemonnee mee wil, want de prijzen zijn meer op het niveau van Lanvin dan van Acne.

In België kan je deze minicollectie op 2 spots op de kop tikken: Mouis in Antwerpen en Louise 54 in Brussel. 

lanvin_01lanvin_02lanvin_03_

page loaded