Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eye Candy by Vogue

Door Tiany op 09.11.2008

Als Fashion lover -zeg maar gerust ook addict- smelt ik weg bij het zien van wondermooie fotoshoots in de talrijke mode magazines. De verslaving begon al op vrij jonge leeftijd toen ik mijn kamer vol beplakte met producties van boekjes als Tha Face en ID. Gefascineerd was ik, en ben ik nog steeds, door de mooie stylings, geweldige make-up/haar en tot de verbeelding sprekende settings. Voor wie ook wil meegenieten van een portie visueel genot van de bovenste plank raad ik de aankoop van de Vogue Italia November 2008 aan, waarin model Jessica Stam gefotografeerd werd door fotograaf Sølve Sundsbø in een haast magische productie getiteld "The Enchanted Garden". Very nice en wat mij betreft echt Eye Candy voor de mode liefhebbers! Bij deze al een voorsmaakje...enjoy!

vogue_01vogue_02vogue_03

page loaded