Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Foxy Helena

Door Tiany op 07.11.2008

Dat ex- topmodellen weer very hot zijn hadden we al gemerkt aan de comeback van Linda Evangelista voor Prada, Claudia Schiffer voor Chanel en Eva Herzigova voor Louis Vuitton. En de vraag naar deze -ondertussen wel erg volwassen- dames blijft blijkbaar populair, want ook Helena Christensen wordt het gezicht (en vooral het lijf) van niemand minder dan Agent Provocateur. No kidding dus, de bijna 40 jarige toppertje van een foxy mama heeft een deal kunnen strikken met het heetste en meest sexy lingeriemerk in de UK en trust me it looks good! De foto's zijn lekker spicy en verwijzen naar piraten (what eva!), maar wat vooral belangrijk is...is Mrs. Christensen herself die er weer onweerstaanbaar goed uitziet...ik begrijp bij deze wat mannen in vrouwen zien ;o)    

Meer Helena in spicy lingerie kan je vinden via www.agentprovocateur.com 

Helena-Christensen_320x500Helena-Christensen-2_320x500

page loaded