Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eindejaarsparty in Kate Moss stijl

Door Angelique op 28.10.2008

collectie_2_400x200

Het is nog even maar Belmodo.tv kijkt nu al heel erg uit naar de feestdagen dus zijn we meteen op zoek gegaan naar onze perfecte partyoutfit. En hebben we die gevonden bij Topshop want sinds deze week heeft topmodel Kate Moss haar eigen Christmas collectie uit. De partycollectie is een ode aan de rock n' roll en zeg nu zelf wie wil er nu niet feesten in ware Kate Moss stijl. De Topshop feestlijn bestaat o.a. uit frivole party dresses met een edgy kantje en glam-rock kraaltopjes. Je hoeft nu niet meteen het kanaal in te duiken en over te zwemmen om de Londense Topshop te gaan plunderen, je kan ook gewoon vanuit je luie zetel bestellen via de onlineshop. Fantastisch toch?

collectie_1_400x200collectie_3_400x200

page loaded