Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Golden Kate

Door Tiany op 23.10.2008

kate_gold_220x300Heel mooi golden Kate maar als je het ons vraagt toch niet zo'n gemakkelijke pose !

Voor één keer zien we topmodel Kate Moss niet in een modeshow, maar in het British Museum in Londen, een van de meest gerenommeerde musea ter wereld. Met de sculptuur - Moss in een yogapose - wil de Britse kunstenaar Marc Quinn ‘the ideal beauty of the moment’ uitbeelden. Het 50 kilogram zware beeld uit massief goud maakt deel uit van de tentoonstelling 'Statuephilia' en heeft een prijskaartje van twee miljoen euro. De Moss-sculptuur, 'Siren' gedoopt, staat tussen beroemde Griekse beelden en is volgens het British Museum het grootste gouden beeld dat sinds de Oudheid gemaakt werd. De expo loopt nog tem zondag 25 januari.

page loaded