Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Goodbye Mr. Blackwell

Door Tiany op 21.10.2008

large_mr-blackwell_400x400

Mr.Blackwell stuurde jaarlijkse zijn chart van de slechtst gekleede celebs de wereld in.

De Amerikaanse modegoeroe en gevreesde bezieler van de "worst dressed list" Mr. Blackwell heeft op 86 jarige leeftijd de pijp aan Maarten gegeven. In zijn bekende Blackwell list maakte hij jaarlijks een opsomming van de slechtst geklede Hollywood sterren gespijsd met heel wat sappig commentaar. Zo omschreef hij Mary-Kate Olsen als een "geknakte tandenstoker opgeslorpt door een orkaan" soms onterecht maar soms ook heel erg correct...dus kregen sterren als Avril Lavigne, Fergie, Victoria Beckham en Jessica Simpson maar ook Britney Spears en Madonna het ook vaak hard te verduren.

    mr_blackwellmary-kate-and-ashley-olsen_400x400

Fashion misser of toppers? Mr. Blackwell zal jammer genoeg nooit meer oordelen.

page loaded