Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

E-shopping Love

Door Tiany op 22.10.2008

Voor de ladies die liever vanuit hun luie zetel shoppen of die gewoonweg tussen de werkuren door het niet kunnen laten om hun teerbeminde tante visa aan te spreken is er een jungle aan sites waar je terecht kan voor heel wat goodies die menig vrouwenmondje doen watertanden. Omdat het weldegelijk een e-shopping jungle is daarbuiten zetten we een aantal sites voor jullie op een rij….kwestie dat je zonder een seconde te verliezen je shopping bag naar hartelust kan vullen, want zoals manlief wel eens durft beweren, “Time is money”…..en inderdaad af en toe hebben onze heren echt wel gelijk!

e-shopping_love_220x198

Star Looks

Eruit zien als een echte ster spreekt uiteraard tot de verbeelding, helaas beschikken diezelfde sterren tot de verbeelding sprekende credieten of toch alleszins over stylisten die Karl Lagerfeld en co in hun speed dial hebben staan. Voor wie het niet kan laten om de rich & famous looks te kopiëren zonder te moeten imiteren…2 BELMODO.TV favoriete star looks sites!

online_shoppen_380x198

www.asos.com is wat ons betreft een aanrader als je op zoek bent naar looks die geïnspireerd zijn op de rode loper outfits van de sterren. Resultaat is dat je outfit “pretty good look-a-like” is en je portefeuille allesbahalve failliet…Goed nieuws dus!

www.goddiva.co.uk zorgt ervoor dat je in de stijl van een ster gekleed kan flaneren en uiteraard zijn ook hier de prijzen zodanig aantrekkelijk dat je in no time een volledige garderobe bij elkaar geshopt hebt.

En voor wie maar niet genoeg krijgt van Sex and the City en de fantastische outfits van SJP raden we een bezoekje aan www.patriciafield.com. Miss Field is namelijk de notoire styliste van de meest populaire reeks ooit. This funky little lady heeft daarom ook een eigen site waar je haar vondsten voor SJP kan kopen en nog andere gekke items die met de nodige styling very nice kunnen zijn!

online_shoppen_460x198

Online Luxury

Fashionistas hebben hun weg naar het e-shoppen al lang gevonden en dat heeft vooral te maken met het geweldige aanbod aan designer brands van sommige sites en het feit dat je niet meteen iemand zal zien rondlopen in dezelfde designer outfit. Ultieme favoriet is ongetwijfeld www.net-a-porter.com omdat je op deze site echt de hipste catwalklooks kan shoppen accessories, designer bags en schoenen inbegrepen. Bovendien is de service sublime, binnen de 3 dagen wordt je pakje mooi thuis geleverd en als het niet goed zit wordt het bij je thuis direct opgehaald en heb je binnen de kortste keren of je geld of een ander item terug…geniaal dus! 

www.mytheresa.com is de online boutique van Munchen-based shop Theresa, een vaste waarde als je op zoek bent naar de top designers van het moment. Wanna have kledij vanmerken als Lanvin, Louboutin, Balenciaga, Marni en nog zo veel meer kan je in deze virtuele shop scoren en daarnaast doet het aanbod aan accessoires, schoenen en tassen je ook nog eens watertanden! Shoppen bij mytheresa.com betekent helaas wel dat je je mag verwachten aan een gespijsde rekening...maar goed, daarom spreken we ook van online luxury niet?! 

 onlnine_shop_my_theresa_300x198

Hou de luxury sites vooral rond de soldenperiode in de gaten, want de kans is groot dat je de slag van je leven doet! En bovendien hebben deze luxury sites altijd wel een SALE afdeling...handig!

page loaded