Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topmodel Natalia Vodianova ontwerpt lingerie

Door Tiany op 14.10.2008

model_220x198model_II_220x198Natalia Vodianova is very wanted bij heel wat lingeriedesigners.

Russisch topmodel Natalia Vodianova, semi-retired van de catwalk, natural beauty en moeder van 3 kids, gaat een lingerijlijn op de markt brengen. Vodianova is bekend van campagnes voor grote namen als Louis Vuitton, Marc Jacobs, Pepe Jeans en Calvin Klein waarvoor ze ook het gezicht is van het CK parfum ‘Euhporia’. 

Natalia hoopt in ieder geval op een groot succes en gaat hiervoor samenwerken met een Frans Lingeriemerk. Ze wil nog niet verklappen met welk label dit zal zijn, maar met vijf jaar ervaring als lingeriemodel geloven wij dat ze wel iets af weet van mooie lingerie. We'll keep you posted dus!

page loaded