Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Laetitia Casta draagt Louis Vuitton

Door Angelique op 02.10.2008

laetitia_220x198De nieuwe Louis Vuitton campagne met Laetitia Casta.

Het luxueuze accessoirelabel Louis Vuitton staat bekend om haar sublieme reclamecampagnes. Op de sfeervolle beelden prijken grote namen als Scarlet Johansson, Claudia Schiffer maar ook Michael Gorbachov of Catherine Deneuve. Voor de wintercampagne wist Louis Vuitton de Franse actrice en mannequin, Laetitia Casta voor de lens te halen. Casta was eerder al het gezicht van grote modehuizen Dior en Chanel.
Huisfotograaf Annie Leibovitz zorgde ook nu weer voor een schitterende campagne. De beelden werden afgelopen zomer in Parijs geshoot en doen denken aan een fairytale : de prinses die gered wordt uit de toren.

page loaded