Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M designer time

Door Angelique op 02.10.2008

H&M heeft wederom een grote ontwerper kunnen strikken om een collectie te ontwerpen. Rei Kawakubo van Comme des Garçons staat bekend om haar speciale en edgy ontwerpen en is een van de belangrijkste personen in de fashionindustrie. Kawakubo creëerde een complete vrouwen- en mannen lijn, inclusief accessoires én een unisex parfum. De collectie brengt bassisstukken als shirt, hemden en trenchcoats voor hem en haar maar hét pronkstuk is een exclusieve zwarte jurk, een absolute designer musthave voor een prikje dankzij H&M.

De collectie is gedurfd maar nu al veelbelovend en zal beschikbaar zijn in ongeveer 200 H&M shops wereldwijd vanaf woensdag 19 november.

page loaded