Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pixie Geldof Goes New Look

Door Tiany op 30.09.2008

Na Drew Barrymore, Lily Allen en topmodel Agyness Deyn wordt new hot girl Pixie Geldof de muze van de Britse modeketen New Look en dus ook de ontwerpster van een limited edition collectie. De lady in kwestie is nog maar 17 jaar, maar nu al een veelbesproken icoon in de modewereld. Pixie staat bekend om haar unieke kledingstijl - edgy, stoer en stijlvol en daarom werd ze door New Look perfect bevonden.

 

De Pixie Geldof exclusieve herfst/winter collectie ligt nu al in de winkel en bestaat uit 5 typische Pixie looks. Van denim gaat ze over naar punk, de jaren '40  stijl, een iets of wat militaire look en pure glamour met feestjurkjes, je kan het allemaal vinden in deze very nice collectie.

Een tweede lading kan je verwachten vanaf 13 oktober. Zet dus nu alvast de spurt in naar New Look & dress like the new it-girl!

page loaded