Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Harajuku Lovers

Door Tiany op 30.09.2008

De Amerikaanse popzangeres en modeontwerpster Gwen Stefani lanceert 5 nieuwe parfums voor het parfumhuis ‘Coty’ met de naam Harajuku Lovers Fragrance. –A fatal attraction to cuteness!-  En het mag echt gezegd worden, want de flesjes die deze 5 verschillende parfums dragen zijn gewoonweg über cute! BELMODO.TV was op slag verliefd op de poppetjes. De flaçons hebben elk een eigen naam, karakter en geur meegekregen, Love, Lil’ Angel, Music, Baby, and G. Deze eyecatchers maken deel uit van de Harajuku Lovers lijn van stijlicoon miss Stefani. Een leuke collectie die bestaat uit onderanderen handtassen, horloges, schoenen en kleding. Gwen liet zich inspireren door de harajukustijl, een straatmode in Japan. Haar liefde voor de zeer originele Harajuku stijl steekt ze dus niet onder stoelen of banken en wij kunnen er alleen maar blij om zijn, want het resultaat is gewoonweg geniaal en een echte must-have!

                                                                                                          

De Harajuku Lovers Fragrance zal vanaf half oktober verkrijgbaar zijn in je plaatselijke parfumerie.

Gwen Stefani helemaal in de ban van de Japanse harajukustijl

page loaded