Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wonder Von Teese

Door Tiany op 25.09.2008

Het stond al in de sterren geschreven dat het burleske icoon Dita Von Teese ooit wel met een sexy lingeriecollectie zou uitpakken...Daarom ging de diva in zee met Wonderbra met als resultaat een limited edition collectie volledig geïnspireerd op Miss Teese zelf en dus op de Hollywood glam van de jaren '40 en '50. De collectie bestaat uit drie glamoureuze lingerielijnen, nl. de Multi-Teese, Spot-Teese en Satin-Teese (geweldig toch!)

Niet onbelangrijk om te weten is dat Dita, die vooral bekend staat om haar befaamde burleske striptease-acts, een aantal "quick releases" sluitingen heeft toegevoegd aan haar lingerie setjes zodat alles moeiteloos snel weer uitgaat. 

Deze limited edition collectie ligt nu al in de winkels en wat BELMODO.TV betreft is ze hot en sexy en dus zeker de moeite waard om eens te checken !

page loaded