Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel xXx and the Dirty Thirty Thing

Door Tiany op 25.09.2008

Diesel wordt 30 jaar en dat zullen we geweten hebben. Op Vrijdag 10 oktober om 10u zullen de Diesel stores aan de Antwerpse Meir en de Brusselse Nieuwsstraat de exclusieve limited edition dirty 30 jeans verkopen aan een schandalig lage prijs (we hebben een sterk vermoeden dat het echt schandalig laag zal zijn!). Diesel fans kunnen zich verwachten aan een unieke jeans in zeer beperkte oplage dat de geschiedenis in zal gaan als collectors item. Bovendien maken de eerste shoppers kans om een een ticket te winnen voor de zeer exclusieve xXx fashion party in Amstaerdam op 11 oktober. En geloof ons Diesel really knows how to party hardy, dus dit wil je niet missen! Blokkeer nu al 10 oktober om 10u in je agenda voor een goede dosis Diesel shopping.   

page loaded