Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Atelier Assemblé

Door Tiany op 25.09.2008

Belgen en creativiteit, het is onlosmakelijk verbonden met elkaar! En als je het BELMODO.TV vraagt dan zijn we op dit moment helemaal weg van de creaties van het Belgische Atelier Assemblé. Het label maakt unieke stukken met stoffen en accessoires uit lang vervlogen tijden. De twee dames achter dit concept - Machteld en Anoek - doorkruisen heel het land op zoek naar originele oude stoffen stocks uit de jaren '50, '60, '70 en '80 en hiermee gaan de dames dan aan de slag.  Tot nu toe was deze geweldige collectie beperkt tot een kinderlijn (die trouwens bijzonder origineel en uniek is) maar gelukkig hebben de ladies beslist om ook een damescollectie te ontwerpen die vooral uit mooie jurkjes en rokken bestaat.  Leuk om te weten is dat Atelier Assemblé een atelierverkoop houdt waar je aan zeer budget vriendelijke prijzen de AS-creaties kan kopen. 

Atelier Assemblé Verkoop
Laar 57
2140 Borgerhout
van woensdag 15 oktober tot en met zondag 19 oktober van 11u00 - 19u00

page loaded