Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vintage e-shopping

Door Angelique op 11.09.2008

 www.bluevelvetvintage.com      www.rustyzipper.com

Vintage shoppen hebben we met BELMODO.TV al langer gesignaleerd als een must do activiteit, check onze SHOP rubriek. Bijna iedere Belgische stad telt tegenwoordig een aantal vintage places-to-be. Maar omdat je niet elke dag in de shops kan zitten snollen op zoek naar die ene verborgen parel raadt BELMODO.TV het vintage e-shoppen aan. Momenteel very hot en heel erg haalbaar vanuit je luie zetel. Aanraders zijn sites als www.bluevelvetvintage.com voor heel wat leuke accessoires, stoffen en kledij. Ook bij www.rustyzipper.com kan je een onwaarschijnlijk aanbod van vintage goodies voor hem en voor haar vinden. Go vintage e-shopping !

page loaded