Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SATC bij Marks&Spencer

Door Lies op 11.09.2008

Na een al jarenlange verslaving aan Sex and the City en dan vooral aan Carrie&Co's kleerkast, komt er een einde aan altijd maar dromen. SATC-styliste Patricia Field tekende immers een collectie voor de Britse keten Marks&Spencer, die al bij het begin van de NY Fashion Week de catwalk opgestuurd werd. Denk torenhoge hakken, happy dresses, bloemencorsages, enz. We like!

Misschien lijkt M&S featuring Patricia Field op het eerste zicht wel een vreemde combinatie. Maar het gaat al langer bergaf met de warenhuisketen en dus hoog tijd om het over een andere boeg te gooien. bye bye hoge halsuitsnijdingen en klassieke kledij, hello cleavage en funky jurkjes! 

De wannahave collectie luistert naar de naam 'Destination New York' en zal in oktober in Groot-Brittannië te verkrijgen zijn. Je zal er dus wel het kanaal voor moeten oversteken. Voor BELMODO.TV absoluut geen struikelblok, onze jaarlijkse Christmas shopping ligt al vast: London, here we come!

page loaded