Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cathy Pill goes Claudia Sträter

Door Tiany op 09.09.2008

Dit najaar introduceert Claudia Sträter een limited edition collection in samenwerking met de jonge Belgische ontwerpster Cathy Pill. Aanleiding voor deze unieke samenwerking zijn de prachtige prints waar de ontwerpster om bekend staat. De Cathy Pill limited edition collectie is op en top vrouwelijk en multi functioneel zoals de hedendaagse ladies horen te zijn. Resultaat is een 15 stukken tellende collectie  variërend van een zakenkostuum, een comfortabele jersey jurk tot een sophisticated cocktailjurkje.

Deze limited edition collectie van Cathy Pill is vanaf eind september verkrijgbaar bij Claudia Sträter in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Wijnegem.

page loaded