Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

JBrand in town

Door Angelique op 09.09.2008

Hollywood en co laat ons weer kennis maken met een nieuwe verslaving die weliswaar een beetje nefast is voor de portemonnee, maar wel zeer aan te raden op het niveau van weelderig ogende billen. JBrand is de vers van de pers jeans waar wij het even over willen hebben... Zo volstond één pasbeurt om ons compleet te overtuigen van het model dat deze toch wel wonderbaarlijke denim teweeg brengt. De technische uitleg over coupe, enz laten we bij deze achterwege aangezien het oog meer dan verrast was met het resultaat! En voor wie nog twijfelt raden we –op eigen risico- een pasbeurt aan.

Cameron Diaz, Katie Holmes, Penelope Cruz, Kate Moss en zowat alle celeb ladies we love zijn al vaste JBrand junkies en nu dit merk ook Belgische bodem heeft geraakt wensen we jullie veel succes met weer een nieuwe verslaving.

page loaded