Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Design gespot op het net

Door Lies op 04.09.2008

Met alweer een nieuw seizoen voor de deur, is het nog eens tijd voor de grote schoonmaak en begint het weer te kriebelen om je stulpje eens goed onder handen te nemen. Uiteraard zorgt BELMODO.TV graag voor de nodige inspiratie bij jouw 'extreme makeover/home edition' .

          dustbunny_worldwidefred

Wil je kunst aan je muur? Geen probleem want dankzij domestic.fr kan je heel wat geweldige vinylstickers van bekende designers als Geneviève Gauckler kopen om your place te 'revampen'. Via de site kan je ook te gekke spiegels, borden en koffietassen kopen.

Wie weg is van originele items met een knipoog moet zeker een kijkje nemen op worldwidefred.com. Deze site verkoopt de meest geweldige hebbedingen om je interieur te updaten. Grappige deurmatjes, vogelkastjes, of wat dacht je van een 'dust-bunny' om alsnog plezier te hebben bij het afstoffen. Ook een topsite om een leuk verjaardagskado te vinden!

page loaded