Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vuitton doet het met Kawakubo

Door Lies op 03.09.2008

                                                      

Alweer een nieuwe very exciting samenwerking in modeland: Louis Vuitton en Rei Kawakubo! De leading lady van Comme des Garçons is al lang grote fan van het Franse vakmanschap van Vuitton. De dertigste verjaardag van LV in Tokio was dan ook de perfecte gelegenheid om de koppen eens bij elkaar te steken. En zo geschiedde: Vanaf 4 september opent een tijdelijke Vuitton-store in Comme des Garçons Tokio, die in een compleet nieuw jasje gestoken werd.

Kawakubo ontwierp 6 exclusieve handtassen, waarbij ze iconische LV-handtassen zoveel mogelijk intact wilde houden. Zo wordt de Papillon versierd met schattige dierenamuletjes en de Mini HL krijgt opeens acht in plaats van 2 handvaten.

Artistiek leider bij Louis Vuitton, Marc Jacobs, is laaiend enthousiast over de samenwerking. Hij vindt het fantastisch dat LV 30 jaar geleden al een inspiratiebron was voor Kawakubo, en dat ze die inspiratie nu eindelijk vorm heeft kunnen geven.

De tijdelijke stek van Louis Vuitton in Tokio blijft open tot midden december en is de enige plek waar je één van de exclusieve bags kan vinden. Tokyo, here we come!

page loaded