Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tattoos gesignaleerd bij jarige Longchamp

Door Angelique op 21.07.2008

Longchamp mag dit jaar 60 kaarsjes uitblazen, happy B-day to ya! Het tassenlabel vroeg Jean-Luc Moerman om zijn creativiteit los te laten op het leer voor de nieuwe “LM” damestassencollectie. De kunstenaar liet zich inspireren door de tatoeagekunst. De getatoeerde tas is een limited edition & looks very fancy. We weten jammer genoeg nog niet hoeveel ze kost en wanneer ze in de winkel zal liggen maar we hebben een donker roze vermoeden dat de speciale collectie snel uitverkocht zal zijn. Je kan vanaf  zaterdag 27 september al gaan watertanden en ze alleen maar observeren want JL Moerman stelt met Connecting Everything de Longchamps verjaardagslijn voor maar ook zijn hele kunstarsenaal. Deze expositie loopt nog  t.e.m. zondag 21 december in het B.P.S.22 (Bâtiment Provincial Solvay) . Meer info vind je op

page loaded