Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tommy goes classic

Door Angelique op 11.07.2008

Tommy Hilfiger gaat komende winter helemaal voor de classy look. De hele fall-winter 08 collectie is geïnspireerd op de iconische vrouw uit de jaren ’60. Ondanks de fel gekleurde zomertinten moet je voor komend seizoen niet veel fleurige outfits verwachten. Maar de elegante Hilfiger silhouettes maken veel goed. We keren veertig jaar terug in de tijd met vooral heel veel kokette kleedjes en überclassy mantelpakjes.

De hoge taille rokken duiken weer op alleen kiest Tommy voor een fijnere ceintuur om in je middel te dragen. Basiskleuren zwart, blauw, beige en wit domineren de collectie én af en toe duikt er een rood accent op. N*E*R*D frontman Pharrell Williams is duidelijk helemaal ondersteboven van de nieuwe Hilfiger collectie.

Uiteraard zien wij van BELMODO.TV een Jackie’O outfit van de hand van deze Amerikaanse grootmeester ook helemaal zitten. Watch us Pharrell !

page loaded