Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summertime @ Knokke

Door Tiany op 05.07.2015

Zwoele zomeravonden, cocktails, strand, events… We're loving this heat wave! De beste plek om de zomer door te brengen is our beloved Knokke. Speciaal voor jullie lijsten we alle must visits op, so you know what to do this summer...

Unknow Curiosity pops up

Wil je graag de wereldse cultuur en sfeer van Mumbai beleven? Don’t worry, je hoeft er niet voor naar India te gaan, het kan in Knokke! Nog tot zondag 13 september 2014 opent Hannelore - oprichtster van Unknow Curiosity - er een pop-up store in samenwerking met juwelenontwerpster Liesbet Simons. Trendy juwelen, hippe jasjes, leuke asseccoires, lifestyle items… Check, check, check!

Het merk bestaat sinds 2014. Hannelore reisde de hele wereld rond om uiteindelijk halt te houden in Mumbai. Blown away by the amazing colours and fabrics, besloot Hannelore om haar eigen jasje te creeëren. Denk 'tomboy chic'. En zo werd Unknow Curiosity geboren: een nieuw Belgisch label om trots op te zijn!

 

Place to be: Zeedijk 518, 8300 Knokke.

Openingsuren: 10:00 - 13:00  en 14:00 - 18:30 (gesloten op dinsdag)

Hotel Memlinc opent Rooftop Bar

Cocktails en een fabulous view? Yes please! Bij 3Sixty is het mogelijk! Deze hippe rooftop bar zal dagelijks open zijn van 11u tot 22u en dat van woensdag 15 juli 2015 tot dinsdag 15 september 2015. ’s Middags kan je er heerlijk lunchen en van 16u tot 20u kan je genieten van de sounds van een dj. ’s Avonds kan je er terecht voor een heerlijke BBQ, all you can eat! We like! Na woensdag 15 september 2015 kan je er nog in de weekends terecht.

Placet to be: Albertplein 23, 8300 Knokke-Heist

Openingsuren: 11:00 - 22:00

Opening: woensdag 15 juli 2015

Conceptstore: Jackie Jane

Sinds zondag 28 juni 2015 is Knokke weer een pareltje rijker. Belgisch blogger Nanouk de Cauwer begon er haar eigen conceptstore Jackie Jane. In haar e-shop vind je exclusieve vintage designeraccessoires. We want them all! Alle info over de shop vind je in het artikel New in town: Jackie Jane.

Place to be: Driehoeksplein, 8300 Knokke

Openingsuren: 10:30 - 18:30 

SPiN Belgium Summercamp

Speciaal voor de sporty ones onder ons die graag een balletje slaan. En de non-sporty friends kunnen ook mee voor een hapje of een feestje! It’s all possible in deze pop-up. In afwachting van hun eerste Europese vestiging (in België!) kan je al terecht in het tijdelijke SPiN Belgium Summercamp.

Place to be: Kustlaan 56, 8300 Knokke

Openingsuren: elke donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag van 11:00 tot 01:00.

Swarovski x Nacht van het Zoute

Vrijdag 7 augustus 2015 is het weer zover: de Nacht van het Zoute! Dé party in de exclusieve winkelstraten van het Zoute die je niet mag missen. Wie fan is van Swarovski moet zeker een bezoekje brengen aan hun winkel! Ter gelegenheid van de Nuit du Zoute opent Swarovski hun deuren tot middernacht en organiseren zij een Instagram wedstrijd. Je kan er een fabulous clutch winnen, nice! Het enige dat je moet doen is een selfie nemen met de clutch en op Instagram posten met #swarovskiknokke. Easy! Swarovski zal de winnaar van de beste selfie kiezen en via Instagram contacteren. Misschien loop jij binnenkort te pronken met deze prachtige clutch? 

Place to be:  Lippenslaan 327, Knokke.

Datum: vrijdag 7 augustus 2015

Enjoy your summer @ Knokke!

Foto’s © Unknow Curiosity, Jackie Jane, We are spin, Rooftop bar & Swarovski

Met medewerking van Kristien Bogaert

page loaded