Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

But first, coffee

Door Michael op 05.07.2015

Of het nu latte filled koffiedates waren in mijn hometown Gent, ontbijtjes met huisgemaakte Italiaanse espresso in Sardinië of tassen vol heet water met Nespressopoeder op Erasmus: aan de meeste van mijn herinneringen is ook een koffiesoort verbonden. 

Alleen thuis heb ik nog niet echt een signature koffie gevonden. En dat heeft veel te maken met mijn not so great koffiemachine. Hoog tijd voor vervanging

In de zoektocht naar mijn dream machine ontdekte ik de toestellen van Saeco. Toegegeven, je moet er even voor sparen maar oh my god, this is the espresso machine my dreams are made of

Bij Saeco vind je One-Touch Cappuccino-apparaten, One-Touch Espresso-apparaten en machines waarmee je in een handomdraai gepersonaliseerde lattes maakt, maar ook professionele manuele koffiemachines. 

En het goede nieuws? Ze zijn allemaal op maat gemaakt voor én door echte coffee lovers

De fabriek van Saeco bevindt zich in the city of Bologna, pal in het centrum van Italiaanse quality espresso! Italianen zijn echte koffiefanaten en testen eerst uitgebreid alle koffie die de machines produceert. Pas als er een si uit hun mond rolt, worden de machines aan de buitenwereld voorgesteld. 

Ook jij zegt waarschijnlijk luid SI als je een koffie maakt met een machine van Saeco. De koffies zijn namelijk volledig customisable met een app! Zelf kiezen hoeveel melk er in je macchiato mag of hoe sterk je espresso wordt: the possiblities are endless!


 

Je voelt je een echte barista met een Saeco in huis!

Foto's © About Food & Saeco

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded