Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Best friends forever

Door Laura op 04.07.2015

In showbizz ben je nooit 100% zeker of je friends, frenemies of enemies bent. It’s all about show, after all. Nu zijn er famous people die famous friends hebben en daar open over zijn dat ze daadwerkelijk some kind of BFF relationship hebben. Sommige zijn evident, others not so much

Na het spetterende optreden dat Florence + The Machine op Werchter gaf, kan je zeker zijn dat haar blond & beautiful friend miss Blake Lively haar belde om Florence te feliciteren. Waarschijnlijk niet, maar just go with it, oké? Ze zijn al een gehele tijd vrienden. Florence mocht Blake en Ryan Reynolds zelf toezingen op hun trouwdag. Nu heeft Blake wel een gi-gan-ti-sche brandplek op haar trouwjurk daardoor. Toen miss Welch aan het zingen was waren er overal vuurwerkstokjes en omdat Blake zo opging in de muziek had ze niet door dat haar jurk opeens in brand gevlogen was. Maar, alles is vergeven en vergeten ondertussen! What are friends for


© Instagram 50 Cent

Als het op ‘huh, seriously?’-friends aankomt dan spannen Meryl Streep & 50 Cent de kroon. Nu ben ‘k niet helemaal zeker of ze elkaar elke zondag zien for brunch and mimosa’s maar het leek enorm te klikken toen ze beiden een Knicks – Lakers basketbalwedstrijd bijwoonden. Oh, en de foto waar Meryl Streep, Meryl Street wordt is so very wonderfulYou go, girrrrl!


© marthastewart.com

In dezelfde categorie vinden we Martha Stewart & Snoop Dogg/Snoop Doggy Dogg/Snoop D O doubble G/Snoop Lion/Snoopzilla terug. De rapper was al een paar keer te gast tijdens Martha’s TV show en they have been, like, so close. Sowieso dat Snoopy haar wat tips gaf toen ze in de gevangenis werd verwacht. Street cred is daar namelijk heel belangrijk, or so I’ve heard.


© Instagram Taylor Swift

En dan nu… The ultimate girl squad. Taylor Swift is de koningin en alle it-girls zijn haar ladies. Cara Delevingne, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Serena Williams, Karlie Kloss, Martha Hunt, Lena Dunham, Selena Gomez, HAIM, ... The list goes on, maar je begrijpt wat ik bedoel. Everyone who is someone is beste vriendjes met Taylor. Ik vermoed dat dankzij Taylor de hashtag #squadgoals is beginnen trenden want, come on, #SQUADGOALS

Top foto & page icon: © Pinterest

page loaded