Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pitcher Perfect

Door Isabelle op 03.07.2015

O die hitte! Misschien jump jij wel voor joy als het zonnetje schijnt. Maar als de temperaturen tot onmenselijke hoogtes stijgen, de asfalt begint te smelten en de aarde uitdroogt tot ze begint te barsten, moet je wel aan enkele dingetjes denken. 

Insmeren dat is een no-brainer maar het is ook van levensbelang voor je huid om te blijven hydrateren. Niet altijd iets waar we in ons drukke leventje aan denken. Maar laten we de situatie van de sunny-side-up bekijken, want dit is het perfecte excuus om je een pareltje van een design dispensor aan te schaffen!

Met zo een verleidelijk stuk in je gezichtsveld kan je onmogelijk de kans overslaan om geregeld een glaasje te gaan tappen. Zo blijf je moeiteloos gehydrateert. Water heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien als in deze exemplaren. Smaakt het al niet beter als je van zo’n bron kan drinken?

Wil je je verfrissingsmomentje een extra touch geven, voeg dan ijsblokjes, schijfjes komkommer, citroen, appelsien of blaadjes munt toe aan het vat. Zo een vrolijk zicht en een extra push om voor een groot gezond glas water te kiezen!


 

Throwing a simmering summer garden party? Dan is zo een pitcher ook een prachtige party hack om al je gasten van water te voorzien, gewoon van de kraan maar wel met een look die elke fles mineraal water (en zeker frisdrank) overschaduwt. Zuipen maar! Ook een leuke twist is de pitcher vullen met sangria!

Foto's © Remodelista

page loaded