Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Destination Brussels Airport

Door Lars op 02.07.2015

Geen bagagestress aan de check-in balie deze zomer, want ik ga op reis en ik neem mee: zo weinig mogelijk! Reason why? De gloednieuwe Connector op Brussels Airport, folks! Lees: meer dan 6000 m² aan bars, restaurants én shops!

Belmodo boekte vorige week een ticket met bestemming luchthaven en we landden prompt in het shopping walhalla voor vliegend Vlaanderen!

Connector

Wie af en toe vanuit Brussels Airport op vliegvakantie vertrekt, weet maar al te goed dat het niet zo'n goed idee is om na de check-in lang in de vertrekhal te blijven plakken.

Vertrekt je vlucht vanaf Gate A72? Reken dan maar een dik halfuur, 12 385 treuzelende passagiers, 2 zeurende kids en evenveel plaspauzes om daar te geraken!

Met de bovengrondse Connector wordt die tijd nu heel wat ingekort en dat betekent voor menig modebemiddend voyageur maar 1 ding: shoppen tot we erbij neervallen!

Major sales!

Sta je al in de startblokken voor de summer sales? Hold up a sec, Belmodo lover! 't Is op Brussels Airport dat je moet zijn! Naast de tax free korting voor reizen buiten Europa en de travel value (-17%) voor reizen binnen Europa, geven de shops extra kortingen tijdens de koopjesperiode. Need more convincing? Komt eraan!

Duty Free

Meteen na de screening kom je terecht in de vernieuwde Duty Free Shop, wat het grootste aanbod van parfums en cosmetica biedt in België.

#WARNING! Wie z'n vlucht niet wil missen, zet voor het binnengaan best 15 alarmen. Hier blijf je gegarandeerd plakken, kids!


 

Net voor we ons lieten pamperen door de professionele visagisten van Bobbi Brown, kwijlden we weg bij het zien van de exclusieve collecties van onder meer Dolce & Gabbana, Zegna, Home Perfumes Hermès en Neroli Portofino van Tom Ford.

Verzot op de heerlijke geurtjes van Jo Malone, Dyptique & Serge Lutens? Hier shop je ze 20% goedkoper!

Luxury Hall

Mag het wat meer zijn? Begeef je dan na alarm 15 naar de raket van Kuifje en kijk hubby dear eens lief in de ogen.

De Luxury Hall verzamelt namelijk alle luxemerken onder 1 dak: Zegna, Delvaux, Façonnable, Ferragamo, Michael Kors, Paul & Shark, Polo Ralph Lauren en exclusief voor België: de pretty bags and purses van Coach.


 

Zorgen de vakantiekriebels ervoor dat die man van jou plots in een extragulle bui is? Then step up your game, woman! Sleep hem mee naar Antwerp Diamonds voor een exclusief handgemaakt bijou of naar Precious Time  voor Swiss made horloges en juwelen.

Fashion Studio

Weigert de wederhelft om mee te werken? Ga dan snel over op plan B! De Fashion Studio biedt een ruim gamma aan affordable kwaliteitsmerken such as Tommy Hilfiger, Armani Jeans, Guess, Liu Jo & Banana Moon.

En mocht je nadien nog wat pre-boarding time over hebben, sla dan zeker de gloednieuwe winkels van Sarah Pacini, River Woods & McGregor niet over. Samen met een handvol BV's maakten ze van Connector een fashion runway en stelden ze hun summer en Fall/Winter collectie aan ons voor. 


McGregorSarah Pacini


River Woods

Happy airport shopping, dears

Foto's: © myvalentimes en David Aelbrecht.

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded