Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

BBQ to the next level!

Door Lars op 01.07.2015

Mijn favoriete zomerse bezigheden? Ronddwalen op godverlaten stranden, genieten van een cocktail … en natuurlijk bakken en braden. Zowel letterlijk als figuurlijk. I do want to have that perfect tan. Maar ik hou ook van een gezellige BBQ!

De eerste is probably al lang gepasseerd. En I admit, de eerste keer is het altijd a big deal, maar daarna denk ik vaak “Oh, een barbecue, how original”. Toch zijn er enkele manieren om jouw BBQ unforgettable te maken.

Belmodo heeft ook al een BBQ’tje gedaan en we did that in style! Het eindigde in een heuse poolparty. So, I guess we took it to the next level? Heb je geen zwembad ter beschikking? Er zijn tal van andere manieren om het een niveautje hoger te tillen!

Hier zijn enkele leuke tips om jouw barbecue ook un-for-get-table te maken.

Go wild at Flying Tiger

Flying Tiger, je kent hem wel. De winkel die altijd mijn portefeuille op zeldzame wijze weet te plunderen. I just love the shop! Elke keer kom ik er buiten met spulletjes die ik eigenlijk niet nodig had, maar die zo freakin’ awesome zijn!

Ook voor een BBQ heeft Flying Tiger heel wat in petto.  Wat denk je van een leuke parasol, fleurige bekers en borden, een koelkast en kruk wrapped into one of de well-known selfiestick?

In openlucht eten, er niets leuker aan de zomer. De zon op het puntje van mijn neus, een lekker briesje door mijn haren en mijn hella cool friends! Toch zijn er keer op keer indringers gesignaleerd tijdens een openlucht etentje.

Ja, vliegen, vliegen en nog eens vliegen! Gelukkig heeft Flying Tiger ook hiervoor een leuk alternatief. Vliegenmeppers in verschillende kleuren met leuke opdrukken! Slap slap in style!

Picture perfect

Natuurlijk willen we allemaal de perfecte foto om te posten op ons IG account. Spice things up door een photobooth te huren. Met leuke gadgets kan je de foto’s nog extra pimpen.

Blijf je toch liever trouw aan jouw smartphone, dan kan je de Instax Share Printer aanschaffen. Je kan je foto’s instant printen. En geef toe, een beter souvenirtje aan een ubercoole barbecue kan je toch niet hebben?

Black Eye, is ook een leuke gadget tijdens one of your BBQ’s. De magnetische lenzen en hoesjes zijn uitgerust met een fisheye lens. Who has the best photos? Aha that’s right. Jij!

Zorg voor fancy verfrissers

De temperatuur kan nogal eens oplopen tijdens een BBQ. Daarom is het nodig om genoeg te drinken. Niet alleen cocktails kunnen fancy zijn. Ook water is tegenwoordig hipper dan ooit. Al gehoord van BLK? Het is het water voor de hipsters onder ons!

Serveer op jouw BBQ black booze, gewoon omdat het hella cool is! Iedereen zal wowed-over zijn! En jij gaat lopen met de award “Most Fantastic BBQ 2015”, yep props to you!

Je merkt het al. Je kan een ordinaire barbecue gemakkelijk pimpen door wat leuke spullen te verzamelen. Fun gegarandeerd!

Enjoy the BBQ season!

Alle foto's en page icon: © Instagram @sdvy@belmodolars, @belmodoredactie, @tigerstoresofficial & Pinterest

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded