Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#letsCOCKTAIL this summer!

Door Astrid op 30.06.2015

Een cocktail drinken kan ik als de beste maar er zelf eentje maken, da’s een ander paar mouwen. Gelukkig leerde ik shaken als de beste, mijn booty ging werkelijk alle kanten op ... uncontrollable body, yay! Ik had nooit gedacht dat een zomerse cocktail maken zo gemakkelijk was!

Diageo is wereldwijd de grootste producent en verdeler van sterke dranken, bieren & wijnen. Ze lanceren deze zomer de “Spirits Revolution” via een campagne om elke Belg te leren shaken. Ik kreeg een vuurdoop op vrijdag 19 juni 2015 in Brussel.

De grondvesten van La Terrasse de l’Hippodrome waren aan het daveren door al die shakende mensen. We leerden er 3 cocktails maken en guess what? Het was niet eens zo moeilijk! Ik waande me even een bartender.

DIY’s zijn werkelijk trending hot. Over alles bestaat er tegenwoordig een Do It Yourself. Diageo vond dat het tijd werd om op deze trend in te spelen. Een DIY voor cocktails te maken? Why not? Mix It Up #LetsCocktail zal de Belg voor eens en altijd bijstaan op het gebied van cocktails maken.

De bijhorende website www.thebar.com zal vanaf woensdag 1 juli 2015 (morgen dus) ter beschikking zijn. Heb je dus geen idee hoe te beginnen aan een cocktail? Dan moet er vanaf nu een lichtje in jouw hersenpan branden: “Aha, thebar.com”!

De recepten zullen onderverdeeld zijn in categorieën: ben je een pro of beginner nat als ik? Heb je zin in whiskey of toch liever gin? Met 1 klik op de knop spot je alle recepten. 

Je vindt er zelfs filmpjes die tonen hoe je professioneel ogende cocktails met een persoonlijke touch gemakkelijk kan maken thuis. Life couldn’t be easier...

Ik heb nog meer goed nieuws … de Mix It Up Jam Jar glazen zijn vanaf augustus 2015 verkrijgbaar!

Tijd om jouw gasten te verrassen met een alternatief voor een cavaatje of pintje! En ik kan niet wachten om jouw creatie te zien verschijnen op social media … #letscocktailbe

Alle foto's en page icon: © letscocktail © Instagram @sdvy

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded