Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany’s babyshower: sharing is caring

Door Astrid op 26.06.2015

Happiness is only real when shared. Dat weten ze niet alleen bij Into The Wild, ook bij Belmodo vinden we die quote 100% true

We zijn dan ook very excited dat babyshowers tegenwoordig populair worden in la petite Belgique en konden niet wachten om Tiany's eigen babyshower te organiseren.


American ladies hosten babyshowers voor hun zwangere vriendinnen om te vieren dat er een klein wezentje in hun buik groeit. Denk aan pink & blue themed hapjes, grappige spelletjes en véél giswerk! Will it be a boy or a girl? En wanneer wordt die precies geboren? Hoeveel zal het wegen? En oh! Hoe zal het heten? The pragnant lady wordt traditioneel overladen met cadeautjes voor de toekomstige baby. 

Sharing is caring, dachten we bij Belmodo. Dus in plaats van Tiany's cadeautjes zelf te houden, besloten we ze weg te schenken aan Moeders Voor Moeders.


Verschillende merken waren enthousiast en schonken ook hun cadeautjes weg aan het goede doel. 

Cybex, hét merk voor mooie en kwaliteitsvolle kinderwagens was van de partij, net als verzorgingmerk Bio-Oil en Childwood waar je de leukste houten meegroeimeubeltjes spot en verschillende accessoires om van jouw nursery een klein paleisje te maken.


De leuke spulletjes van Childwood zijn een must voor elke kinderkamer!

Gisteren was het eindelijk zover! Op donderdag 25 juni 2015 zakte a bunch of happy pregant ladies af naar Gent voor Tiany's very own babyshower


Het bedje van Childwood zorgde voor de finishing touch.

Die vond plaats bij Alix, table et jardin d'amis, waar de zwangere dames konden genieten van een heerlijke lunch, huisgemaakte ice tea en een sweet dessert.

De prachtige bloemen van Olor Verde maakten het plaatje echt af.

En er werd, zoals het hoort op een babyshower, natuurlijk ook gespeeld! De gasten konden naamsuggesties achterlaten en mochten de omtrek van Tiany's buik proberen te raden. De winnaar ging naar huis met een authentieke Yelena-tekening!

Foto's © Dirk Alexander, Instagram Media Mania

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded