Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een Antwerpse mini-oase

Door Jan op 26.06.2015

Als het zonneke begint te schijnen, barst 't Schtad (Antwerpen voor de haters) compleet uit zijn summery voegen. De ene naast de andere zomerbar, summerparty of pop-up event nemen de binnenstad over en brengen joyful joy. Ook al is de Belgische zomer sneller voorbij dan de "meep-meep" Roadrunner uit de Looney Tunes, I found the spot for you deze zomer!

Please enter Jardim 1 van de nieuwe Antwerpse aanwinsten van 2015. Een heerlijke, nieuwe standstuin om er is goe alle bloemekes te gaan buiten zetten en het lekker grof te maken!

Waar je moet zijn om je eens lekker te kunnen laten gaan met schop en hark? Het is allemaal te doen op 't Eilandje, iets voorbij het MAS. Graptje hé mannekes. Jardim is dé ideale plek om je zonnige namiddag door te brengen met een verfrissende cocktail of om 's avonds de beentjes los te gooien. 

Bij deze gezellige pop-up city garden kan je genieten van homemade verfrissingen in combo met heerlijke zwoele beats, verzorgd door de Jardim Resident dj's. Als de booze te snel stijgt naar ons koppeke kan dat gecompenseerd worden met heerlijk finger food en free bbq!

Jardim wordt telkens door enkele afwisselende foodtrucks waardoor de mensen kunnen genieten van heerlijke Spaanse tapas, NY burgers enz... Simpelweg 1 groot 'drink eens goed door & stuff yourself'-party. Klinkt voor mij als muziek in de oren, what about you

Deze hippe keet is telkens geopend wanneer het goed weer is. Dus Frankske van het weerbericht, gij zorgt voor het goed weertje, ok? Iedereen is welkom van dinsdag 12:00 u tot en met zondag. Voor de 'we gaan nog niet naar huis'-gewilligen is Bar One nog altijd het toevluchtsoord voor in de late uurtjes. 

Bij Bar One, enkele straatjes verwijderd van Jardim (het bruggetje oversteken), in de volksmond De Scheldenbocht, kan je genieten van de night life eventjes. 

Ik ben al op enkele opzwepende Anterpse nachten geweest à la Jardim way. Op dinsdag heb je "Tushy Tuesday", woensdag is "Forplay on FG Radio" of vrijdag ben je invited op de [email protected] party. Hmmm dat laatste klinkt als een hete latino noche gevuld met jalapeño pepers voor die extra spicy touch

Hopelijk zie ik jullie allemaal snel verschijnen @ Jardim. I'm the guy ergens in de hangmatjes met veel te veel rosé wijntjes rond mij. Just so you know. Tot snel! 

Foto's © Jardim en rootdigital.be

page loaded