Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

World pick-nick day Antwerp

Door Lars op 25.06.2015

Sun is shining, the weather is sweet… Examens zijn gedaan en het weekend staat voor de deur. Live could be worse.

Nog niets gepland op zaterdag 27 juni 2015? Daar komt nu snel verandering in want Antwerpen komt voor het eerst met een World pick-nick day op de proppen. Gezellig picknicken met je vrienden onder zwoele zomerse deuntjes van Belgische dj’s? Check

Het concept is eenvoudig. Je brengt zelf je eigen lekkers mee of geniet gewoon van de vele verschillende foodtrucks. Je kan ook een mandje laten samenstellen aan de Cargo Zomerbar. Een gevuld mandje kan je op voorhand bestellen en kost € 15,-

Na al dat eten krijg je natuurlijk ook dorst. Zin in je dagelijkse cafeïne-shot? Aan de standjes van Starbucks zal je niets tekortkomen. 

Tijdens de zomer heb je niet altijd zin in een warme drank. Geen probleem, Starbucks voorziet naast je favoriete gekende koffiesmaakjes ook een heel gamma aan gekoelde dranken. Probeer eens de Hazelnut Macchiato uit. Een dosis espresso, een vleugje melk en some hazelnoot flavour

See you all this Saturday in Park Spoor Noord, Ellermansstraat 2 in Antwerpen

© Ian Coomans, World pick-nick day Antwerp en Starbucks 

Met medewerking van Hélène Maes 

page loaded