Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fruitige verfrissers

Door Michael op 25.06.2015


© Red Bull

Hete festivaldagen, after work terrasjes met de ladies of een dagje op het strand? Ze zijn niet compleet zonder verfrissende drankjes. Belmodo stelde een kort maar krachtig lijstje samen met onze favo fruity refreshers voor de zomer.


© Red Bull

Red Bull breidt z'n Editions Family uit. Geheel Piet Mondriaan-wise krijgen de Red (cranberry), Blue (bosbes) & Silver (limoen) Editions er tijdelijk een geel broertje bij: de Summer Edition!

Insert Summer to begin! Net als z'n voorgangers combineert de Summer Edition de vleugels van Red Bull Energy Drink met een specifieke smaak. Het werd een heerlijk frisse tropical mix van sinaasappel, papaja, mango en verse citroen. Fresh 'n fruity, just how we like it!


© Studio Brussel

Onder het motto 'a Red Bull Summer a day keeps the doctor away', stuurden we alvast een pakketje vleugels op naar Foo Fighters frontman Dave Grohl. Vanaf nu no more breaking a leg en pulling een streepke door onze festivalzomer, Daveke!


© Mort Subite

Om als waardige vervanger van Dave Grohlstoel & co bestempeld te kunnen worden, zal Band X een serieus efforke mogen doen om leven in de Werchter-brouwerij te brengen. Een beetje moed indrinken kan zeker geen kwaad. Gelukkig pakt Mort Subite deze zomer uit met een nieuw gamma aan lambicbieren die 1 en al spontaniteit en joi de vivre uitstralen.© Mort Subite en @ditavonteese

Alle Mort Subite-biertjes kregen naast een complete retro make-over (ben ik de enige die daar een iets voluptueuzere versie van Dita von Teese spot?), ook een volledig nieuwe receptuur. Ons favorietje voor de zomer? Een lekker kriekenbiertje natuurlijk! De Mort Subite Kriek Lambic smaakt nu nog meer naar de zomer met 30% meer verse Belgische krieken dan vroeger. Drink dus een heerlijk vernieuwd lambicbiertje en zeg volmondig 'ja' tegen zomer, tegen het leven én tegen de nieuwe Rock Werchter headliner. Olé!


© Schweppes

Dé perfecte dorstlesser op een bloedhete zomerdag volgens Uma Thurman? Schweppes, what did you expect? Mr. Hendrickx BFF's komen er deze zomer in nieuwe, elegante blikjes. De kleurrijke Slim Cans zijn nu hoger, smaller, très l'air du temps en stralen 1 voor 1 summer vibes uit.


© Schweppes

Bestel dos cervezas por favor onder de Spaanse sol of laat Conchita inclusief aangepast drankje overvliegen met het vliegmachien. Wie kiest voor optie 2, is met de nieuwe BIO-cava van Grand Barón volledig mee met dé trend van 2015: BIO food & booze! De nieuwe Grand Barón Brut BIO heeft een fruitig aroma van citrus, meloen en appel. Menig barbecueënd Belg is het erover eens: er gaat niets boven een sprankelend cavaatje als zomeraperitief.


© Grand Barón

Happy refreshing, Belmodo lover!

Page icon: © Belmodobie

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded