Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bucket List: Jazz Age Lawn Party

Door kora-lee op 21.06.2015

A little party never killed nobody, en als het een dromerig roaring twenties-inspired feestje is, kan het al zeker geen kwaad. Enter: de Jazz Age Lawn Party, een gigantisch tuinfeest op Governors Island, helemaal in twenties style.

Livebigbands, krakende grammofoonplaten, een oldtimertentoonstelling, een epische bake-off en een charlestondanswedstrijd: 2 keer per jaar verandert Governors Island in a retro lover's dream. Op de Jazz Age Lawn Party waan je je namelijk meteen in het New York van de jaren 20 & 30.

Voeg daar nog een gigantische picknick, vintage cocktails en very fashionable people in retrokledij aan toe en je weet meteen waarom dit tuinfeestje op mijn bucket list staat. Door de vele activiteiten is het overigens ook een van de meest kindvriendelijke festivals ter wereld.

Tijdreizen mag dan voorlopig nog wel onmogelijk zijn, de Jazz Age Lawn Party is sowieso the next best thing als de Drooglegging je favoriete tijdperk is. Fans van The Great Gatsby & Boardwalk Empire kunnen hier zeker hun hartje ophalen.

Al was het maar om de fabulous outfits. Kanten jurkjes, crèmekleurige tennissweaters, parelkettingen & kokette hoedjes: de dresscode van de Jazz Age Lawn Party is retro nouveau op zijn allerbest. 

Sta je te popelen om je beste charlestonmoves of flapper dress boven te halen? Boek dan razendsnel een ticket richting Governors Island: de volgende editie van de Jazz Age Lawn Party is namelijk op 16 & 17 augustus 2015.

Het hoeft niet altijd Tomorrowland of Coachella te zijn. See you there, Mister Gatsby!

Foto's © The Sartorialist, Racked, Elle, The Cut, Pinterest.

page loaded