Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Madonna geeft een feestje!

Door Jan op 20.06.2015

Oké ja, ze begint een beetje leeftijd te krijgen en jaaaaaa true, haar outfits zijn (bijna) altijd horribly wrong op de red carpets, maar toch blijft Madonna voor mij een icoon. De Queen of Pop heeft waarschijnlijk sinds kort haar 100ste album uit met daarop weer enkele knallers van formaat. Zware hits waar onze kleinkinderen later nog over zullen spreken en propably leeft Miss Frozen dan zelf ook nog #sheneverdies.

Een tijdje geleden keelde ik nog mee met "Living for love" en "Ghosttown" in de badkamer terwijl ik ongeveer een uur spendeerde aan het goed leggen van mijn haar. Vanaf nu zal deze dagelijkse bezigheid opgeleukt worden met de nieuwe sjansplaat "Bitch I'm Madonna". 

De titel van de plaat alleen al zorgt ervoor dat je tijdens het uitspreken ervan een instant BRF face krijgt. Welkom op deze planeet you guys, want BRF betekent: bitchy resting face. Een naam zoals deze kan niet anders dan veel goeds voorspellen. Qua clip verwachtte ik one big party en veel houterig heup geschud van Madonna plus een touch of veel te veel jonge knappe mannen op de achtergrond. Tadaaa ik kreeg weeral eens gelijk!

Je hoort het al aankomen, oh ja ze gaat er weer helemaal voor. Danspasjes die Madonna echt beter niet meer zou showen, komen strak in beeld. Wat me ook opviel is dat ze tegenwoordig enkele bling bling kronen op haar tandjes heeft... moét kunnen. No need to be ashamed hoor Lourdes, mijn mama zou het niet meer kunnen op haar 54ste!

Spacialleke van formaat is dat ze al haar celeb vriendjes heeft gevraagd om mee te spelen in haar filmpje. Katy Perry, Beyoncé, hubby Jay- Z, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Alexander Wang, Kanye West & Chris Rock. Het lijkt wel 1 of andere award uitreiking op de VMA's. AL deze big names kregen een klein glorie momentje in de clip met de tekst "Bitch I'm Madonna", origineel. 

Toch is de clip de moeite om te bekijken. De jonge deerne, gekleed in Moschino léopard, wurmt zichzelf door de kleurrijke gangen van het Andre Balazs Standard High Line hotel in New York. Aan haar zijde staan echte cholo grieten, lekkere hunks, een hele hoop aziaten en een bus hiphoppers.

De video werd woensdag 17 juni 2015 officieel de wereld ingestuurd op Tidal, de music service van Jay- Z himself. Met de tweet "We Go Hard Or We Go Home" was het duidelijk dat Jay- Z en Madonna klaar waren voor een feestje. Say hi to my icon! #doedegoe Madonna xoxo.

Foto's © @madonna, nylon.com en madonna.com

page loaded