Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Big Ben calling!

Door Lars op 19.06.2015


© Seven Dials

Geen reden om binnenkort niet naar Londen te gaan, folks, want deze zomer trakteert Eurostar ons met 30% korting op tickets in Standard Premier. En ja-aa, dat is first class, baby's! Think tweegangenlunches, free magazines en beenruimte! Véél beenruimte!

Belmodo selecteerde 5 redenen waarom London Town the place to be is deze zomer! Scrol snel naar beneden to get inspired!

1. Shoppen in Seven Dials

Trein uit, taxi in!

Where to, Miss? To the stars! Of gewoon rechtstreeks naar Covent Garden aka 7th heaven! Seven Dials is hét shopping walhalla voor fashion lovers en always, always, always mijn 1ste activiteit when in London! Het sfeervolle dorpje nestelt zich tussen het Theatre District in West End en de hippe fashion shops in Nealstreet. Je vindt hier 7 kleine straatjes die samen het gezelligste winkelgebied in London vormen.


© Pinterest

Citytrippen tijdens een citytrip? Allemaal mogelijk in Seven Dials! Shop molto trendy Italian fashion bij Franklin & Marshall, Spaanse sophisticated chic vind je bij Adolfo Dominguez en dankzij American Apparel en Urban Outfitters waan je je, heel even, in de Big Apple.

Ons oog viel op 2 nieuwkomers. The Seeker komt overgewaaid uit Spanje met een high quality schoenencollectie voor ladies en gents.  


© Fika Coffee Bar en The Seeker     

Larsson & Jennings is dan weer dé bestemming voor de horlogeliefhebber. Terwijl je geniet van een coffee break in de Fika Coffee Bar, kan je hier jouw unieke watch ontwerpen. We love!


© Larsson & Jennings

2. Dansen, Dansen!


© Lovebox Festival

In de name of love: doorkruis de stad all the way richting Victoria Park - Vicky Park voor de vrienden - in East End waar op 17 en 18 juli het Lovebox Festival plaatsvindt. De organisatie gaat er prat op om zoveel mogelijk muziekgenres met elkaar te combineren, including dance, hip-hop, electro, indie and much more. En de namen liegen er niet om! Grab yourself some gin & juice want niemand minder dan the one and only Snoop Doggy Dogg staat dit jaar bovenaan de line-up. Andere headliners include: Rudimental, Cypress Hill, Mark Ronson, Jessie Ware en Groove Armada! I see you baby!


© Lovebox Festival

Denk deze zomer out of The Lovebox en bestel je tickets hier.  

3. Alexander McQueen: Savage Beauty


© Victoria and Albert Museum

Nog een reden om asap richting London Town te trekken: Alexander Lee McQueen, of Alexander de Grote voor de fashion lovers, is back home! Na een meer dan succesvolle editie in New York's Metropolitan Museum of Art in 2011, speelt Savage Beauty dit jaar op eigen terrein. Het Victoria and Albert Museum brengt hiermee een pakkende hulde aan 1 van de meest geprezen en beruchte Britse modeontwerpers, die 5 jaar geleden zelfmoord pleegde.

De adembenemende tentoonstelling neemt je mee doorheen een leven van contrasten en brengt maar liefst 200 kledingstukken en accessoires gecreëerd door l'enfant terrible van de Britse modewereld. See you soon, Mr. AMQ!


© Victoria and Albert Museum

4. Southern food


© Joe's Southern Kitchen & Bar

We laten de Yorkshire Puddings, Toad-in-the-Holes en Lancashire Hotpots even voor wat ze zijn, want deze zomer draait de Londense foodscene all about chic junk food. Trakteer jezelf op een truckload of USA wings bij Joe's Southern Kitchen & Bar of op een Buffalo Bill Burger bij The Blues Kitchen.


© The Joint

En voor al wie très hip wil zijn: pulled pork, baby! Menig Amerikaan is het erover eens: in Londen vind je het beste varkentje bij The Joint in Brixton!

5. Generator Hostels


© Generator Hostels

Heb je een eye for art, is urban-chic jouw stijl en zoek je een overnachting tegen een budgetstrelend prijsje? Search  no more! The Generator in Londen mag een echte social space genoemd worden. Ze bieden wekelijks een uitgebreid programma met live bands, events en movie nights in hun eigen inside bioscoop. De kamers hebben 1 voor 1 een cutting edge design in frisse kleuren. Affordable luxury in een trendy omgeving! What else do we need?


© Generator Hostels

See you in London, Belmodo-lovers!

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded