Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#DISaronnoCONNECT

Door Michael op 18.06.2015

Wie houdt er niet van een lekkere cocktail bij zondsondergang op een terrasje of uh, op het dak van het Muziekinstumentenmuseum in Brussel? Juist, iedereen kan dat wel smaken. Enige bummer in het verhaal was dat je je smartphone moest afgeven voor je op het terras werd toegelaten.

Disaronno organiseerde voor de eerste keer de #DISaronnoCONNECT terraces en Bemodo was graag van de partij.

De bekende Italiaanse likeur zorgde voor de perfecte dorstlesser. Ik kon er wel eentje … uh, of meerdere smaken. #sorrynotsorry

Het MIM zorgde voor een idylische locatie. We hadden een adembenemend uitzicht over Brussel bij zonsondergang.

Echt picture perfect … alles jammer dat we onze smartphone moesten inleveren. “Shit, daar gaan mijn 1000 foto’s”.

Toegeven: in het begin had ik het er moeilijk mee. My phone is het verlengde van mijn arm, you know. Maar het idee is schitternd, dat wel! Socializen zonder afgeleid worden door social media. Zalig, niet? Toch voor 1 avond ... 

Gewoon relaxed genieten van de locatie, peepz, vette beats en een Disaronno. Mijn donderdagavond kon niet beter verlopen.

De Disaronno Sour wordt trouwens dé zomercocktail. Mix Disaronno met citroensap en werk af met suiker en ijsblokjes. Je merk het, het is in 1, 2, 3 en klaar!

En ik heb nog goed nieuws voor alle social media addicts, want ja o ja, jullie kunnen ook een avond disconnected zijn. In juli vindt er een DISaronnoCONNECT plaats in Antwerpen en in augustus nog eentje in Brussel. De verdere details blijven nog even top secret. Maar hou Disaronno in de gaten.

“Heeft u een vriend/vriendin waarmee je echt eens wil praten maar die verslaafd is aan zijn/haar smartphone? Nodig hen uit om je te vergezellen op het #DISaronnoCONNECT terrace. Daar staat jullie een verrassing te wachten. Reconnect met uw vrienden. For real.” – aldus Disaronno –

Enjoy your social blackout en herontdek de oorspronkelijke betekenis van het woord “sociaal”. 

Alle foto's en page icon: © Disaronno 

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded