Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Prachtige designerboeken voor een prikje!

Door Tiany op 17.06.2015

Wie modefotografie zegt, zegt Mario Testino. Heel wat topmodellen, acteertalenten en performers passeerden al voor zijn lens.

Dat Testino’s wereldberoemde portretten al in meerdere boeken gebundeld werden, verbaast dus niet. A Private View brengt 100 van Testino’s meest iconische foto’s samen, waaronder kiekjes van celebrities zoals Lady Gaga, Jennifer Lopez of wijlen Prinses Diana. Een must-have voor elke kunst-of modeliefhebber!

A Private View en nog tal van andere prachtige designerboeken shop je binnenkort bij TASCHEN met een flinke korting. 4 dagen, minimumkortingen van 50% en waanzinnige pronkstukken, zo kan je de fameuze, halfjaarlijkse solden van boekenwinkel TASCHEN samenvatten.

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni 2015 scoor je in de flagship store in Brussel klassiekers rond baanbrekende fotografie, inspirerende mode of verbluffend design aan spotprijzen. Ook liefhebbers van kunst, architectuur en lifestyle zijn er op hun plaats!


Voor alle fashionista’s brengt TASCHEN enkele overzichten van verschillende ontwerpers zoals onze eigen Raf Simons of de Amerikaan Rick Owens. Maar ook met ‘Fashion Designers A-Z’ definieert TASCHEN de meest invloedrijke modedesigners van de 20ste en de 21ste eeuw, waaronder Diane von Furstenberg en Stella McCartney.

Ook boeken over muziek, reizen of zelfs stripverhalen vind je er in overvloed.


Net als alle TASCHEN-shops ter wereld is de TASCHEN flagship store in Brussel een ware luxueuze boekentempel. Er is zelfs een mezzanine waar steeds wisselende kunstexpo’s plaatsvinden.

TASCHEN
Lebeaustraat 18
1000 Brussel

Foto's © TASCHEN

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded