Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The World Gin Day

Door Michael op 13.06.2015

De werelddierendag, de secretaressedag of de dag van de blote benen, ... You name it en het heeft al zijn eigen werelddag. Tijd voor iets nieuws, niet? What about the World Gin Day? Daar hef ik mijn glas voor op, schol!

Gin ken je waarschijnlijk van de overheerlijke combo met Tonic. En wij bij Belmodo vinden dat het nu het ideale moment is om de tonic in de hele G&T hype even in de picture te plaatsen.

Cocktails, ik krijg er maar geen genoeg van. De lijst met keuzes wordt ook met de minuut langer ... nu ja ik overdrijf een tikkeltje.

De grootste hype van vandaag is Gin&Tonic, daar kunnen we niet omheen. Alle trendy peepz bestellen het en het drankje krijgt bijna het “little black dress” etiket!

Schweppes, wordt gefluisterd de uitvinder te zijn van de Gin&Tonic. Het is tevens ook de referentie wat tonic betreft. De balans tussen sweet en bitter is iets wat me al altijd enorm heeft gefascineerd.

Stilstaan is achteruitgaan, en daar is Schweppes allesbehalve een voorbeeld van. Ze blijven innoveren om de tonic-lovers onder ons te blijven behagen. Het merk pakt uit met 4 premium tonics en guess what? Ze mixen subliem met premium gins.

Het jasje van de fles is touwens ook helemaal on-trend.

When I Say Tonic, you say cheers, uh Gin! Vandaag zaterdag 13 juni 2015 moeten we het allemaal vieren want het is maar 1 keer World Gin Day, reden genoeg for a little cocktail party.

Mijn favoriete gin is ab-so-luut Bombay. I always keep it the Bombay-way. Ze hebben nu de nieuwe Star of Bombay en 3 eigenzinnige gin&tonic twists.

Vandaag is het ideale moment om eens te experimenteren met een nieuwe variant van de klassieke G&T. Mijn favoriet is zonder twijfel de Pink Panther.

Je kan de cocktail makkelijk zelf maken, only things you need: Bombay Sapphire, pompelmoessap, vanillesuiker en gekoelde premium tonic. Mix het geheel en werk af met een schijfje pompelmoes. Klaar is keer!

Enjoy the World Gin Day! Ik kijk er al naar uit om jullie pictures te zien! #WorldGinDay

Alle foto's en page icon: © Bombay © Schweppes 
Met medewerking van Davy Spitaels.

page loaded