Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The UGG Creative Council strikes again!

Door Tiany op 12.06.2015

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in het leven van enkele bekende en boeiende persoonlijkheden? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want je kan nu een uniek kijkje nemen in hun busy life, only thing you need is jouw leesbril want ... 

De UGG Creative Council bundelt de verhalen van enkele important peepz over yummy food, reizen en natuurlijk ook a touch of fashion. En dat is maar logisch ook, als je weet wie er o.a. zijn stories de wijde wereld instuurt.

Onze eigen miss T is one of them, ze deelt al sinds vorig jaar verhalen op de blog van UGG en alle curieuzeneuzemosterdpotjes kunnen het naar hartenlust lezen.

Onder het motto: “You never walk alone”, wordt ze vergezeld door Anouk, een Nederlandse ondernemer, blogsters en beauty.

Beide fashionista’s zijn - toevallig of niet - zwanger. De ooievaars komen dus rijkelijk naar ons toe, yay! Watch out for that!

De latest stories die verschenen zijn is het Babymoon avontuur van Belmodo Tiany, samen met the love of her life en vader van binnenkort 3 little ones, Didier.

Het verhaal van Anouk en haar coup de foudre (uiteraard op haar hubby maar ook op de UGG Lea’s) staat ook op jou te wachten.

En we kunnen haar geen ongelijk geven, want even terzijde, de UGG Lea’s zijn hella beautiful

Voel je de kriebeltjes al komen bij het lezen van dit artikel? Don’t panic, de stories staan online.

Sit back, take your time en geniet vooral. Wie weet doe je er wel inspiratie op!

Alle foto's en page icon: © UGG Creative Council 

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded