Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Tiger Competition

Door Koen op 12.06.2015

Iedereen kent de Flying Tiger wel, de winkel waar je buitenkomt met allerlei spulletjes terwijl je au fond niets nodig had. Elke keer ben ik ervan overtuigd dat ik “gewoon eens ga rondkijken”, maar helaas voor mijn portomonnee blijkt dat telkens een utopie.

Nu ja, helaas … Ik heb er wel altijd enkele leuke spullen bij! Ik weet niet hoe het komt dat mijn affectie met de winkel zo groot is, uiteraard door het leuke assortiment, maar misschien ook omdat ik van tijgervellekes hou?

En ik ben niet alleen … bij Belmodo houden we allemaal wel een beetje van de animal print. Hoe kan het ook anders? It’s so beautiful!

De perfecte print om helemaal wild te gaan and prepareall eyes will be on you! Nu ik het over shinen heb, dankzij Tiger kan jij ook schitteren want er wordt wereldwijd een fotowedstrijd - Tiger Camera, een initiatief van de retailer Flying Tiger - georganiseerd!

“Zo willen we er graag voor zorgen dat mensen dankzij deze wedstrijd hun dromen kunnen realiseren om geoefende fotografen te worden, door ze een platform te bieden waar ervaren professionals hun werk kunnen beoordelen. Het gaat ongetwijfeld spannend zijn om te zien wat  er zal ingestuurd worden dit jaar.” – Aldus Carlos Riis-Hansen, project manager bij Tiger Camera -

Juryleden dit jaar zijn de Deense fotografen Kenneth Nguyen en Nicolai Howalt, de Engelse straatartiest David Shillinglaw, de Japanse visuele kunstenaar Misaki Kawai, de Engelse artiest Matt Scutt en de Duitse fotograaf Jörg Nicht.

Van maandag 1 juni tot woensdag 1 juli 2015 kunnen deelnemers elk maximum 3 foto’s uploaden. Thema van de wedstrijd is dit jaar 'grenzen'. Voel je de inspiratie al opkomen? Take a picture en wie weet word jij de winnaar en vlieg je naar Japan waar je kan genieten van een tripje!

De 50 beste inzendingen worden ook gepubliceerd in een fotoboek dat in 26 landen verkocht zal worden voor € 7,-. De foto’s worden ook getoond aan het grote publiek in de Tiger Spot in Denemarken, Italië en Japan.

Sounds like a d –rrr-eam to me! Een jaar lang mister of miss Tiger Camera zijn, daar droom ik al van sinds ik Winnie De Pooh heb gezien. 

Nog geen inspiratie ondertussen? Hier zie je de winnende foto van vorig jaar, het thema toen was 'familie'

Goodluck tigers!

Alle foto's en page icon: © Instagram @tigerstoresofficial © Tiger Camera © Pinterest

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded