Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sundays are brunch days

Door Bieke op 10.06.2015

Zondag is voor mij de only lazy day in de week. Lekker lang uitslapen en dan genieten van een overheerlijke brunch, just lovely! And I couldn’t be more excited want The Brunch strijkt neer in Gent.

Delicious food, perfect tunes en een extraordinary venue zijn de 3 hoekstenen van het concept. Na Antwerpen is het nu dus de beurt aan onze geliefde stad.

The Brunch nestelt zich op zondag 14 juni tussen 14:00 en 19:00 in ALTAR. Dus stip zondagmiddag maar aan in je agenda!

Het food concept tilt een brunch - as we are used - naar een hoger niveau. Enkele crème de la crème topchefs zorgen voor yummy food als Sergio Herman zijn team bij PURE C, Oak, Volta, Essence en Joost Arijs. Maar that’s not all: epic DJ’s zorgen voor de perfecte sfeer!

En als je denkt "zondag is rustdag", dan heb ik nog meer goed nieuws aangezien het pas begint in de middag hoef je geen enkel uurtje slaap te skippen.

Dus no excuses are accepted, ladies & gents!

“Be naughty and live in sin … Confess and rebegin … Kiss me like a secret or a sin …”

Voor jou als social media addict zit er ook iets in. Impress your followers door aanwezig te zijn op deze fancy brunch. De hashtags #thebrunchsins #thebrunch #thebrunchbelgium #thebrunchgent wachten om overshared te worden!

Voor ik het vergeet, de capaciteit is beperkt dus bestel nu je ticket want je wil niet met het #FOMO gevoel achterblijven!

Gather together and enjoy your brunch! 

Alle foto's en page icon: © The Brunch © Facebook

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded