Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#lifeisaparty by Dimitri Wouters

Door Michael op 10.06.2015

Clubbend Vlaanderen kent hem als de resident deejay op de steaming Paradise Saturdays in Carré.  

Hij deed het Antwerps Sportpaleis al op z’n grondvesten daveren tijdens de legendary VIP afterparties van Beyonce, Rihanna, Swedish House Mafia and many more. En al 4 jaar op een rij zette hij Tomorrowland’s Rave Cage ON FIRE!

Dimitri Wouters, oftewel de man die een patent zou moeten krijgen op de hashtag #lifeisaparty, knows how to surprise! En dat doet hij niet alleen vanuit z’n deejay booth. Vanaf vandaag popt hij de pannen van het dak met z’n 1ste temporary webshop!

Hij verkoopt deze keer geen vette beats, maar wel coole #lifeisaparty tees and sweats. Ze komen er in 8 verschillende mannen- en vrouwenmodellenThe choice is yours!


Elk item wordt wordt speciaal voor jou geprint, handled with love and care!

Maar snel zijn is de boodschap, ladies and gents! De website staat maar 1 week online. De shop sluit z'n virtuele deuren op 17 juni om 18:00 sharp!

Daarna vliegen Dimitri en zijn team er stevig in om jouw exclusieve #lifeisaparty t-shirt of sweater te printen en op te sturen. 

Delivery date: voor het einde van juni!

Ready to rock that exclusive #lifeisaparty shirt? Shake your booty asap richting webshop! De sweatshirts zijn verkrijgbaar voor € 54,- , de tees voor € 29,- .

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded