Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What’s Appening?: 5 APPS to complete your life

Door Isabelle op 09.06.2015

Tijdens een shoppingspree in de App store kan je wel eens het noorden kwijtraken (don’t worry, there’s a compass-app for that too!).

Wat een gigantisch aanbod van verschillende apps, die allemaal wel iets leuk te bieden hebben. 

Maar tegelijk wil je die kostbare screenspace ook overzichtelijk houden, toch? Wel de volgende 5 lifestyle-apps zijn hun screenspace helemaal waard! De Lifehacks die ze bieden zullen je leven merkbaar vereeenvoudigen! ... One app to rule them all ... 

SleepCycle

Totally app-sessed met deze sleep-hack! Eindelijk kan je je onmenselijke alarm voorgoed verbannen en vervangen door de much more gentle morning call van Sleep Cycle!

Leg je smartphone ergens op je matras, zo kan de app tijdens de nacht aan je beweginen afleiden in welk slaapcirkel je zit en je wakker maken wanneer je net een cirkel hebt afgerond, in plaats van wanneer je midden in je o zo diepe REM slaap zit.

Zo voel je je gegarandeerd stukken fitter wanneer je wakker wordt! By the way, dit is ook de favoriete app van Emilia Clarke, you know, Khaleesi, en die haar beauty nap doet haar duidelijk wonderen!

Think Dirty

Allergiëen, gevoelige huid of gewoon een millieubewuste lifestyle? Dan probeer je vast eerst alle ingriënten op die beautyproducten te ontcijferen voor je ze aanschaft! Niet altijd makkelijk zonder vergrootglas, enter Think Dirty!

Met deze beauty app scan je eenvoudigweg de barcode van het product dat je wil analyseren in en de app ontcijfert alles wat het bevat en geeft je the facts in een begrijpelijke omschrijving! Zo weet je bijvoorbeeld in een fractie van een seconde of er stoffen in zitten die belastend zijn voor je delicate huid of het millieu. 

Moleskine Timepage

Mensen met een messy schema, maybe it’s not you! Misschien ligt het wel aan die saaie layout van je kalender. De Timepage kalender van Moleskine is misschien dé motivatie to start with a clean slate!

Dankzij minimalistisch vormgeving blijft je schema overzichtelijk, ookal barst het misschien uit zijn voegen. Per dag krijg je ook een weersoverzicht en routebeschrijvingen van je destinations of the day

Thinking Talents

Ben je van plan om je carrièrre te heroriënteren? Of sta je op het punt om een beslissende keuze te maken in welke richting je je leven career-wise wilt sturen? Dan is Thinking Talents het kompas to guide you.

Na enkele quiz-vraagjes brengt de app jouw sterktes en de manier waarop je denkt in kaart, zo weet je welke talenten je te bieden hebt en waar die best tot hun recht komen. Je kan achteraf ook vergelijken met vrienden of collega’s, zo leer je jezelf en je team weer eens wat beter kennen.

IKEA Emoticons

Je denkt misschien dat IKEA Emoticons geen noodzaak in je leven zijn, WRONG! Eenmaal je de prachtige minimalistische Ikea emoticons met klassiekers als het heart-shaped-kussentje met armpjes hebt gebruikt, merk je dat de conversaties vanzelf vlotter gaan.

Geen misverstanden meer, Ikea-efficiëntie to the rescue. Bovendien: hoe heb je ooit een digitaal leven geleid zonder emoticon-essentials als een stofzuiger en Zweedse gehaktballetjes? App je'm al?

Foto's © Refinery29, sleep cycle, Techcrunch, Ikea, ThinkingTalents, Moleskine, Think Dirty,dandizettecharm

page loaded