Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scotch & Soda goes cinema

Door Koen op 04.06.2015

Amsterdam-based fashion brand Scotch & Soda presenteert met trots hun allereerste kortfilm ‘The Story of Things’.Voor alle treasure hunters en story collectors komt het merk met een reeks korte brandfilmpjes.

The Story of Things, Part 1: North’ volgt de reis van een speciaal object, een authentiek scheermes die de paden van heel wat mensen kruist en tal van geheimen bevat.

Het verhaal begint in een smal steegje in cosy Noord-Italië met Domenico, een grumpy old man die elke woensdag zijn vaste afspraak heeft bij ‘Bellizi’s Antica Barbiera’. Het is tijdens een van Domenico’s rituele bezoekjes dat de barbier, tevens eigenaar van een spectaculaire scheermescollectie, zijn geliefde Sheffield razor laat rondslingeren.

Hierop volgt een aaneenschakeling van gebeurtenissen die ertoe leiden dat 2 hopeloze reizigers, Zaria en Charlie, elkaar ontmoeten. Love at first sight.

Zaria reist van stad tot stad. Ze blijft nooit een lange tijd op eenzelfde plaats. De reizigster wil zoveel mogelijk van de wereld gezien hebben. Zaria ziet de dingen op een speciale manier. A wanderer who laughs in the face of plans.

Charlie houdt van de stad. Hij geniet van de drukte, luide buren, politiesirenes, en alles waar normale mensen zicht aan storen.

'The Story of Things' zit vol met spontane momenten, de drang om de wereld te ontdekken en de schoonheid van dingen anders te zien. Alles wat het merk Scotch & Soda belichaamt.

De film speelt in verschillende cinema’s in Nederland, België, Duitsland en Londen en op verschillende online kanalen.

Benieuwd hoe het met Zaria en Charlie zal aflopen?

Houd dan zeker www.scotch-soda.com/thestoryofthings in de gaten voor het vervolg!

Foto's © Scotch & Soda

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded