Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VELO-LOVE

Door Isabelle op 02.06.2015

De lente is er! Met vallen en opstaan weliswaar, maar toch. Als dat zonnetje schijnt, kriebelt het om buiten te gaan fietsen!

Let’s face it, het feit dat je in de zomer op de bus of de tram zit te zweten met een hoop onbekenden is al reden genoeg om voor de fiets te kiezen #thestruggleisreal. 

Daarnaast is fietsen ook gewoon heerlijk ontspannend, bevrijdend en zoals Instagram bewijst, absolutely fabulous. Streetstyle pictures van heels on wheels duiken overal op! Je fiets is je nieuwe zomeraccessoire, zeker als je deze prachtige exemplaren ziet. So let’s take back bike the city

Achielle

De retro fietsen van Achielle zijn al een tijdje all over, but they never get old! Echte kwaliteit die hier bij ons gemaakt wordt. Kies zelf je model en kleurtje en get in the saddle! Fun fact:ook Sarah Jessica Parker rijdt in de streets en avenues van NYC rond op een Belgische Achielle fiets. Wheels on fire!

Tokyobike

Ook in Tokyo weten ze iets van fietsen maken! En van design weten die Japanners uiteraard ook alles, en dus zijn de Tokyobikes een streling voor het oog.

Bovendien zijn ze als perfecte stadsfietsen ontworpen, comfortabel en licht. En mooi, tja ik moest het toch nog eens benadrukken. Als designer is het waarschijnlijk een droom om iets te ontwerpen dat functionaliteit en esthetiek zo perfect combineert als een fiets.

Broke Bikes

Als je echt een unieke fiets wil samenstellen moet je bij Broke Bikes zijn. Weer een op en top Belgisch brand, die prachtige en betaalbare fietsen maken. Zeker niet cheap, wel een clever stukje design.

De Broke Bikes zijn makkelijk te herkennen aan de minimalistisch, strakke lijnen en bright colors. Een fiets om mee gespot te worden! In de virtuele workshop kan je de onderdelen zelf samenstellen en dus jouw personal touch toevoegen.

Bidon

Wil je de velo-love (omg see what happened there) sharen met mede velo-lovers? Dan ga je best met belgerinkel langs bij Bidon. De Gentse bar combineert hun barista skills met hun liefde voor bikes. Je kan er dus een verse koffie krijgen en direct ook een handige bekerhouder om op je fiets te installeren.

Je  kan er ook fietsen kopen, zoals de Tokyobikes en leuke fiets-accessoires.

Foto's © vogue, achielle, brokebikes, tokyobikes, bloglovin, fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net, thatnordcfeeling, remainsimple, looselab, dewereldmorgen, cloudcuckoo

page loaded